Danas obučeni poslastičari će premašiti vaša očekivanja.

 

Ono što zamislite mi ćemo stvoriti. U stvari mi možemo da stvorimo torte koje mogu da prevaziđu vašu maštu. Uzdigli smo svoj zanat u umetničku formu koja se proteže daleko iznad jednostavnog pečenja kora i filovanja torti.

Stvaramo svadbene torte koje su istinski jestiva umetnička dela.

Svadbena torta je centralni deo večeri svake čarobne svadbene ceremonije.

Za sve vas koji planirate da se venčate i razmišljate kakav će vam biti slatki deo ceremonije, naši stručni majstori će vam pomoći da ostvarite želju za lepu i nezaboravnu svadbenu tortu za vaše venčanje.201

Nudimo vam mnogo mogućnosti u izboru dekoracije svadbene torte jer smo specijalizovani u dizajniranju istih, tako da možemo napraviti nešto jedinstveno i posebno samo za vas. Bilo da imate jasnu sliku stila vaše svadbene torte ili vam je potrebna mala pomoć oko toga mi smo vam na raspolaganju kako bismo stvorili sve što ste zamislili.

Od elegantno belih ukrašenih šarenim izlivima cveća do magično čipkastih koje podsećaju na venčanicu svadbena torta je očaravajuće posalastičarsko delo kome će se diviti i sa zadovoljstvom probati svi gosti na vašem slavlju.

Pošto znamo da vaša svadbena torta mora da bude podjednako ukusna kao i lepa u tome će vam pomoći naša paleta ukusa koja se sastoji od magično kremasto čokoladnih do lagano voćnih i novih modernih kombinacija ukusa.

Naše svadbene torte su sačinjene od niza bogatih ukusa, a ujedno su i vizuelno zapannjujuće.

Pozdravljamo sve parove koji planiraju venčanje i pozivamo ih na besplatne konsultacije i degustaciju tako da uz našu pomoć stvoritmo vašu svadbenu tortu iz snova.