Preloader

Tatina slatka kuća

tatinaslatkakuca@gmail.com Ul. Ugrinovačka 90, Zemun 11080

Pratite nas na Instagram-u

Title Image

O NAMA

Kod nas možete da poručite torte za sve prilike: svadbene torte, dečije torte, svečane torte, torte za posebne i specijalne prilike, sve u raznim ukusima, oblicima i po vašoj želji, jer smo svoj zanat uzdigli u umetničku formu koja se proteže daleko iznad jednostavnog pečenja kora i filovanja torti.

Cene

Cene naših torti po kilogramu se kreću od 1.400 dinara do 1.600 dinara. Nebitno je da li se radi o klasičnoj ili fondan verziji cena je ista. Dodatno se doplaćuju torte u obliku kao i 2D i 3D figurice.

Degustacija

Za sve one koji nisu probali naše torte mogu nas pozvati i zakazati besplatnu degustaciju. Vršimo ih od ponedeljka do četvrtka u dogovoreno vreme. Degustacije su besplatne i vrše se za torte koje su teže od 5kg.

Akcija

Svadbene torte 1.500 dinara po kilogramu. Stalna akcija od 1.500 dinara po kilogramu sa dostavom je za sve partnere sa kojima imamo saradnju.

Reference

Založan rad i iskustvo doveli su nas do saradnje sa velikim kućama kao što su: Arkadia, Acapulco Event, Azzaro Club, Smokvica, Restoran Grafičar, Principesa, Hotel Zlatnik, Terasa Galeb i mnogi drugi.

Dostava

Dostava se vrši na teritoriji Beograda i okoline, u zavisnosti od dela grada ili mesta gde se dostavlja ima svoju određenu cenu. Cena se kreće od 280 dinara pa na više.

Ukusi

Izbor ukusa u toku godine se menja, za sada su tu Ferero, Kinder, Pistać, Moskva šnit, Tatina torta, Reforma, Čoko šeri, Jafa, Čoko malina, Beli nugat, Plazma i Tuti fruti. Pored torti tu su i Orasnice, a za malo mlađe Mafini, Medenjaci, Cake popsi.

a
a
6523

CupCake

a
5542

Cake Pops

a
2546

Macarons

a
2197

Mafin

Naša poslastičarnica

Sve radimo po porudžbini i na zakazivanje, tako da pre nego što dođete do nas pozovite i na taj način ćete sebi obezbediti vreme koje ćemo posvetiti vama i o svemu se dogovoriti.

Sve pohvale. Svadbena torta je bila fenomenalna. Hvala i ovako javno što ste nam u svemu izašli u susret. Najbolji ste.

Nikolina Milić

Sve pohvale

Samo da vam kažem da pravite najbolje torte i hvala vam.

a

Maja Mitić

Najbolje torte

Hvala vam što ste mi napravili najlepšu i najukusniju svadbenu tortu ikada. Šaljemo vam naše kumove i da i njima napravite istu 🙂 Pozdrav.

p

Milica Ilić

Hvala Vam

Sve pohvale za tortu. Deca su bila oduševljena. Jedva smo uspeli da sačuvamo figurice za uspomenu. Najbolji ste.

a

Marija S.

Najbolji ste