Preloader

TATINA SLATKA KUĆA

Ul. Ugrinovačka 90,
11080 Zemun
+381 11 411 38 81,
+381 64 701 02 60
tatinaslatkakuca@gmail.com

PRATITE NAS

Title Image

O NAMA

Kod nas možete da poručite torte za sve prilike: svadbene torte, dečije torte, svečane torte, torte za posebne i specijalne prilike, sve u raznim ukusima, oblicima i po vašoj želji, jer smo svoj zanat uzdigli u umetničku formu koja se proteže daleko iznad jednostavnog pečenja kora i filovanja torti.

Cene

Cene naših torti po kilogramu se kreću od 2.200 dinara do 2.900 dinara. Nebitno je da li se radi o klasičnoj ili fondan verziji cena je ista. Dodatno se doplaćuju torte u obliku kao i 2D i 3D figurice.

Degustacija

Za sve one koji nisu probali naše torte mogu nas pozvati i zakazati besplatnu degustaciju. Vršimo ih od ponedeljka do četvrtka u dogovoreno vreme. Degustacije su besplatne i vrše se za torte koje su teže od 5kg.

Svadbene torte

Svadbene torte su 2.600 dinara po kilogramu. Svadbene torte se rade u različitim veličinama što zavisi od broja gostiju i želje mladenaca.

Reference

Založan rad i iskustvo doveli su nas do saradnje sa velikim kućama kao što su: Arkadia, Acapulco Event, Azzaro Club, Smokvica, Restoran Grafičar, Principesa, Hotel Zlatnik, Terasa Galeb i mnogi drugi.

Dostava

Dostava se vrši na teritoriji Beograda i okoline, u zavisnosti od dela grada ili mesta gde se dostavlja ima svoju određenu cenu.

Ukusi

Izbor ukusa u toku godine se menja, za sada su tu Ferero, Kinder, Pistać, Moskva šnit, Tatina torta, Reforma, Čoko šeri, Jafa, Čoko malina, Beli nugat, Plazma i Tuti fruti. Pored torti tu su i Orasnice, a za malo mlađe Mafini, Medenjaci, Cake popsi.

a
a
6523

CupCake

a
5542

Cake Pops

a
2546

Macarons

a
2197

Mafin

p

Naša poslastičarnica

Sve radimo po porudžbini i na zakazivanje, tako da pre nego što dođete do nas pozovite i na taj način ćete sebi obezbediti vreme koje ćemo posvetiti vama i o svemu se dogovoriti.

Sve pohvale. Svadbena torta je bila fenomenalna. Hvala i ovako javno što ste nam u svemu izašli u susret. Najbolji ste.

Nikolina Milić

Sve pohvale

Samo da vam kažem da pravite najbolje torte i hvala vam.

a

Maja Mitić

Najbolje torte

Hvala vam što ste mi napravili najlepšu i najukusniju svadbenu tortu ikada. Šaljemo vam naše kumove i da i njima napravite istu 🙂 Pozdrav.

p

Milica Ilić

Hvala Vam

Sve pohvale za tortu. Deca su bila oduševljena. Jedva smo uspeli da sačuvamo figurice za uspomenu. Najbolji ste.

a

Marija S.

Najbolji ste