Novosti, Svadbene torte

Ukus i veličina svadbene torte

Da li ste znali da 70% ljudi više voli čokoladne torte? Pa prema tome vašu svadbenu tortu započnite tim magično čokoladnim ukusom.

Ah ta čokolada, puna najkvalitetnijeg kakaa koji nam dolazi najvećim delom iz Afrike, a samo 1% čokolade se proizvodi tamo. Neko voli čisto čokoladne torte, neko u kombinaciji sa lešnikom, a neko bakinu Reform tortu sa orahom i nežnim čokoladnim kremom, postoje i oni koje je vole u kombinaciji sa voćem, tako da kao što rekoh nemate drugog izbora nego da vašu svadbenu tortu započnete tim magičnim ukusom.

Zatim nastavite da gradite ukuse tako što ćete i ljubiteljima voća ostaviti malo mesta i udovoljiti im. Voće, taj egzotičan ukus u kombinaciji sa laganim kremom potpuno će sve ljubitelje laganih torti ostaviti bez reči i vaša svadbena torta će tako zadovoljiti svačiji ukus. A onaj najmanji i najslađi poslednji sprat svadbene torte birajte po vašem ukusu, to je torta za vas, jer prvo parče tog slatkog umetničkog dela je rezervisano za vas. Nađite kompromis i odaberite vama najlepši ukus za taj čarobni prvi zajednički zadatak i uživajte u njemu svim čulima.

I tako rešismo misteriju ukusa svadbene torte, pa sad slobodno možemo da pređemo na njenu veličinu.

Da li da ima dva sprata, a možda ipak tri te su najlepše, ali imamo puno gostiju možda je ipak bolje da uzmemo svadbenu tortu na četiri sparta? Da li su vam poznata ova pitanja, kladim se da jesu. Otkrićemo vam tajnu koja spratnost svadbene torte je idealna baš za vas. Tu ipak postoje neki propisi koji se moraju poštovati, pa tako da biste zadovoljili slatke potrebe svih gostiju mera koja se računa po jednoj osobi je 120 grama, ali u slučaju da vam je svadbena torta jedini slatkiš te čarobne večeri onda se gramaža povećava na 150 grama po osobi. Ali ipak tu moramo ostaviti mesta za još jedno pravilo, a to je možda i najvažnije. To pravilo je vaša želja i kako ste vi zamislili koliko će vaša svadbena torta imati spratova, jer to je na kraju ipak samo vaš izbor. I eto kada sve saberemo i oduzmemo i uslišimo vaše želje, vaša svadbena torta polako počinje da dobija na veličini i izgledu.

Slične objave